updates

 

 

KOMMER - Nytt og spennende prosjekt for CosNordic. Emballasjedesign til ny ansiktspleie laget av naturlige ingredienser. Skal selges på apoteker i hele Norge! 

KOMMER - Planlegger visuell identitet og app design for en ny type service på fjellet. Mer informasjon om prosjektet kommer etterhvert!

Prosjekt for Støttekomiteen for Vest-Sahara. Utformet en rapport om norske rederier og behovet for policy på menneskerettigheter og Vest-Sahara til publisering. Rapport.

 

Prosjekt for Landsrådet for Norges barne- og ungdoms organisasjoner. Utformet en rapport om ungdom, demokrati og oppmøte ved stortingsvalg. En statistisk rapport for en Skandinavisk event. Rapport.

Schage Eiendom AS. Utformet årsrapporten 2016. Schage ønsket å beholde tidligere design ( av NXT/A2N ), jeg har oppdatert noe layout, bilder og tekst . Rapport.

Det Norske Studentersamfund. Visuell identitet for Studentfestivalen i Oslo 2017. En festival som arrangeres på Chateu Neuf i Oslo. Klikk her for å se nettsiden idag (mitt originale design finner du under prosjekter).

 

Stockberge AS. Lansering av et nytt klesmerke, Hoodies & Such. En unik, liten kolleksjon av hoodies som selges via egen nettbutikk.

Liveworm Internship. Internship hos Griffith Uni's egne designbyrå. 5 uker med byrå erfaring og oppdrag i samarbeid med studenter og ledere.

Using Format