Om meg

 

Hei! Jeg heter Marika og er grafisk designer. Jeg bor på Grünerløkka med samboeren min, og jobber for tiden med frilans prosjekter. I 2016 starter jeg Marika Studio etter jeg fullførte bachelor i Australia, og kom fort i kontakt med kunder gjennom eget nettverk. Å jobbe som frilans designer har vært kjempegøy og jeg har lært masse! Nå er jeg på utkikk etter ny jobb og ser frem til å jobbe i et byrå hvor jeg kan lære enda mer!

 

Utdannelse

2016 · 2016

Griffith University, GC Australia
Bachelor of Digital Media 1-årig studie i Gold Coast, Australia. Med fordypning i «creative concience» design og kampanje, identitet og produkt design, typografi, redaksjonell design og illustrasjon.

2012 · 2015

Norges Kreative Høyskole, Oslo
Grafisk Design Fagskoleutdanning - grunn utdannelse i grafisk design. Software utdanning, typografi, redaksjonell design, emballasje og identitet design. Reelle kundeforhold og bransje forståelse. Visuell presentasjon /showcase.

2007 · 2010

Rosenvilde VGS, Kolsås Studiespesialiserende Formgivning. Generell studiekompetanse med tegning, form og farge. Kunsthistorie, maleri, arkitektur, sløyd, keramikk, grafisk, portrett, tegning og mote design.

Erfaring

2017 · 2017

Støttekomiteen for Vest-Sahara
Design av digital rapport for Støttekomiteen for Vest-Sahara. En rapport om norsk shipping, brudd på menneskerettigheter og Vest-Sahara. Rapporten ble laget i forbindelse med en event i regi av støttekomiteen.

2017 · 2017

Landsrådet for Norges barne- og undomsorganisasjoner
Design av rapport til trykk for LNU. En rapport om ungdom, demokrati og politisk aktivitet i Skandinavia. Rapporten ble laget til en internasjonal event for unge politisk aktive i Skandinavia.

2017 · Idag

Stockberge AS
Visuell identitet og web design for  klesmerket Hoodies & Such. Utforming av designmanual til produksjon av klær, logo og identitet design. Nettbutikk i form av template via Shopify. Rådgivning og markedsføring.

2017 · 2017

Det Norske Studentersamfund, Chateau Neuf Majorstua
Visuell identitet til Studentfestivalen i Oslo 2017, for Det Norske Studentersamfund. Ansatt som PR manager og grafisk designer med ansvar for utvikling av festival identitet, promosjonelle flater, merchandise og web-design. I tillegg jobbet jeg som frivillig under festivalen, som fikk større satsing fra og med 2017.

2017 · 2017

Schage Eiendom AS

Under et vikariat hos Schage, fikk jeg muligheten til å designe årsrapporten 2016. Her fikk jeg erfaring med kommunikasjon og samarbeid mellom ansatte og designbyrå. Utforming av digital rapport utifra tidligere design av NXT/A2N. Jobbet med tekst, layout og bilde redigering.

2016 · 2016

Internship — Liveworm Gold Coast
5 uker (100 timer) internship hos Griffith University’s grafisk design byrå, Liveworm. Hensikten med utplasseringen var å få kunnskap og erfaring om grafisk design bransjen. Liveworm er et byrå med mange ulike kunder både på campus og utenfor. Dette var en veldig god mulighet til å lære mer om hverdagen i et byrå. Vi jobbet både selvstendig og i samarbeid med andre studenter. 

Anerkjennelse & verktøy

2016 Griffith Award for Academic Excellence —

This award recognises consistent academic achievement in 2016 with a GPA of 6.0 or greater, which places me in the top 5% of students.

Adobe InDesign  ›  Adobe Illustrator
Adobe Photoshop  ›  Lightroom
FontLab  ›  Wacom tablet  ›  Format
Squarespace  ›  Shopify  ›  Keynote
Sketch (newbie)


Using Format