ekeberg.jpg
 
 
 

Hei!

 

Jeg heter Marika og er grafisk designer. Jeg jobber frilans og bor på løkka i Oslo med samboeren min. I 2016 startet jeg mitt eget foretak etter jeg fullførte bachelor i Australia, og kom fort i kontakt med kunder gjennom eget nettverk og etter anbefaling fra tidligere jobber. Å jobbe frilans har vært kjempegøy og jeg har lært masse! Men nå er jeg på utkikk etter ny jobb og føler meg veldig jeg klar for å jobbe i et byrå og lære enda mer! 

 
 

visuell identitet  ·  redaksjonell design  ·  emballasje  ·  typografi  ·  fotoredigering

illustrasjon  ·  web design  ·  markedsføring

 

Utdanning

Erfaring

2016 · 2016

Griffith University

Bachelor of Digital Media 1-årig studie i Gold Coast, Australia. Med fordypning i «creative concience» design og kampanje, identitet og produkt design, typografi, redaksjonell design og illustrasjon.

 

2012 · 2015

Norges Kreative Høyskole

Grafisk Design Fagskoleutdanning - grunn utdannelse i grafisk design. Software utdanning, typografi, redaksjonell design, emballasje og identitet design. Reelle kundeforhold og bransje forståelse. Visuell presentasjon /showcase.

 

2007 · 2010

Rosenvilde VGS

Studiespesialiserende Formgivning. Generell studiekompetanse med tegning, form og farge. Kunsthistorie, maleri, arkitektur, sløyd, keramikk, grafisk, portrett, tegning og mote design.

 

Anerkjennelse

2016 Griffith Award for Academic Excellence  —

This award recognises consistent academic achievement in 2016 with a GPA of 6.0 or greater, which places me in the top 5% of students.

 

Verktøy

Adobe InDesign

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Wacom creative tablet

Squarespace

Shopify

(lærer HTML & CSS @ codecademy)

 
 
 

2017 · 2017

Støttekomiteen for Vest-Sahara

Design av digital rapport for Støttekomiteen for Vest-Sahara. En rapport om norsk shipping, brudd på menneskerettigheter og Vest-Sahara. Rapporten ble laget i forbindelse med en event i regi av støttekomiteen.

 

2017 · 2017

Landsrådet for Norges barne- og undomsorganisasjoner

Design av rapport til trykk for LNU - Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner. En rapport om ungdom og demokrati i Skandinavia, statistikk som illustrerer oppmøte ved valgdag og andre samfunnspolitiske arrangementer i nordiske land. Rapporten ble laget til en internasjonal event for unge politisk aktive i Skandinavia.

 

2017 · 20 -

Stockberge AS

Identitet og web design for et nytt klesmerke - Hoodies & Such. Utforming av designmanual for produksjon av klær, logo og identitet design, nettbutikk i form av template via Shopify. Konsultasjon, rådgivning og markedsføring. H&S støtter en god sak, 30kr per solgte hoodie går til Kreftforeningen.

 

2017 · 2017

Det Norske Studentersamfund, Chateau Neuf Majorstua

Visuell identitet til STUDiO - Studentfestivalen i Oslo 2017, for Det Norske Studentersamfund /Chateau Neuf. Ansatt som PR manager og grafisk designer med ansvar for utvikling av festival identitet, promosjonelle flater, merchandise og web-design. I tillegg jobbet jeg som frivillig under festivalen, som fikk større satsing fra og med 2017.

 

2017 · 2017

Schage Eiendom AS

Under et vikariat hos Schage, fikk jeg muligheten til å designe årsrapporten 2016. Her fikk jeg erfaring med kommunikasjon og samarbeid mellom flere parter, og utforming av digital rapport fra tidligere design.

 

2016 · 2016

Internship  —  Liveworm Gold Coast, Australia

5 uker (100 timer) internship hos Griffith University’s grafisk design byrå, Liveworm. Hensikten med utplasseringen var å få kunnskap og erfaring om grafisk design bransjen. Liveworm er et byrå med mange ulike kunder både på campus og utenfor. Dette var en veldig god mulighet til å lære mer om hverdagen i et byrå. Vi lærte å jobbe med flere prosjekter over kort tid, dialog med kunder, fil behandling og klargjøring for trykk. Jeg jobbet både selvstendig og i samarbeid med byråledere og andre studenter.